Blog > Komentarze do wpisu

Pure z dyni

Kochani!

Pod koniec października w mojej kuchni robi się pomarańczowo. Przez piekarnik oraz garnki przetaczają się większe oraz mniejsze dynie, a na blogu pojawiają się nowe przepisy. Przepis na dyniowe pure, które bardzo często w tych przepisach wykorzystuję zamieszczałam z reguły jako jeden z etapów ich przygotowania. Warto jednak, teraz...

CZYTAJ DALEJ...

czwartek, 24 października 2013, od-kuchni
Tagi: przetwory

Polecane wpisy

  • Pasta czosnkowo-imbirowa

    Kochani! Dziś będzie prosto. Na pastę czosnkowo-imbirową dość często natykaliśmy się podczas podróży po Indiach. Ten aromatyczny dodatek jest często używany jak

  • Konfitura z czerwonej cebuli

    Kochani! Jak dziwna nie wydawałaby się Wam na pierwszy rzut oka jej nazwa, jest to jedynie mylne wrażenie. Konfitura z czerwonej cebuli to idealny słodko-kwaśny

  • Chutney z mango

    Kochani! Chutney z mango chodził za mną już od dłuższego czasu. Ale nie mógł być to jakiś zwykły chutnej, kupiony w sklepie, bez specjalnych dodatków i niewymag

  • Łopatka z szynkowara

    1 kg łopatki 1/2 szklanki wody 1 łyżeczka cukru 2 łyżeczki peklosoli pieprz mielony 3 liście laurowe 5 ziaren ziela angielskiego mała główka czosnku 1 łyżeczka

  • Moje domowe rydze

    Pewnie widzieliście, że pojawiły się rydze. Czas na marynaty! Nasz domowy niezawodny przepis: na 4 szklanki wody - 1 szklanka octu spirytusowego pół szklanki cu

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:




BLOG W 5 TRENDACH - Zagłosuj

Ebook Wielkanoc 2013




Akcja Kuchnie Świata...od-kuchni informacje, instrukcje, podsumowania


Durszlak.pl Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Wykrywacz smaku - www.wykrywacz-smaku.pl - moja galeria Top Blogi Blogroll.pl - katalog blogów Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...