Blog > Komentarze do wpisu

Domowy likier jajeczny

Kochani!

Likieru z  żółtek, lub jak też wolicie – ajerkoniaku chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Ja najbardziej lubię go w wersji domowej, mocno kremowy, gęsty – najlepszy wyjadany łyżeczką. Advokat jest prosty w przygotowaniu, a jeśli boicie się surowych jajek wystarczy zachować środki ostrożności polegające na sparzeniu skorupek jajek wodą...

CZYTAJ DALEJ...

niedziela, 03 listopada 2013, od-kuchni
Tagi: napoje

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:




BLOG W 5 TRENDACH - Zagłosuj

Ebook Wielkanoc 2013




Akcja Kuchnie Świata...od-kuchni informacje, instrukcje, podsumowania


Durszlak.pl Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Wykrywacz smaku - www.wykrywacz-smaku.pl - moja galeria Top Blogi Blogroll.pl - katalog blogów Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...