Blog > Komentarze do wpisu

Pasta czosnkowo-imbirowa

Kochani!

Dziś będzie prosto. Na pastę czosnkowo-imbirową dość często natykaliśmy się podczas podróży po Indiach. Ten aromatyczny dodatek jest często używany jako marynata do mięs czy też dodatek do sosów. Na blogu pojawi się kilka przepisów...

CZYTAJ DALEJ...

wtorek, 21 stycznia 2014, od-kuchni

Polecane wpisy

  • Hummus dyniowo-żurawinowy

    Kochani! Nie potrafię powiedzieć „nie” dobremu hummusowi. Najczęściej zajadam się tym klasycznym z ciecierzycy, pełnym aromatycznych przypraw oraz d

  • Pure z dyni

    Kochani! Pod koniec października w mojej kuchni robi się pomarańczowo. Przez piekarnik oraz garnki przetaczają się większe oraz mniejsze dynie, a na blogu pojaw

  • Tzatziki

    Kochani! Tzatziki to zapewne doskonale Wam znany ogórkowy dip pochodzący z Grecji. Jakiś czas temu w polskich sklepach pojawiły się gotowe mieszanki przypraw do

  • Kotleciki rybne

    Od jakiegoś czasu szukałam sprawdzonego przepisu na kotleciki rybne (po angielsku zwane fishcakes ). Takie, do których można wracać systematycznie, zmieniając e

  • Majonez mleczny, bezjajeczny

    Gdy Clotilde zaćwierkała o tym przepisie , a ja poszłam za linkiem , nie mogłam uwierzyć własnym oczom. Znaczy, że zakwaszę mleko cytryną i zmiksuję z oliwą i

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:




BLOG W 5 TRENDACH - Zagłosuj

Ebook Wielkanoc 2013




Akcja Kuchnie Świata...od-kuchni informacje, instrukcje, podsumowania


Durszlak.pl Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Wykrywacz smaku - www.wykrywacz-smaku.pl - moja galeria Top Blogi Blogroll.pl - katalog blogów Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...